Didim Belediye Kütüphanesi Öğrencileri Bekliyor!

Didim Merkezinde çarşı içerisinde düğün salonunun da bulunduğu büyük park alanında bulunan Didim Belediyesi Kütüphanesi hem kitap severleri hem de bilgisayarlı veya bilgisayarsız çalışmak isteyen öğrencileri bekliyor.

Bünyesinde 12 bilgisayarı bulunan kütüphanede öğrenciler güvenli internet ve yazıcı kullanma imkanına da sahipler. Ödevlerini, araştırmaları yapabilecekleri gibi Bilişim Teknolojileri Dersinde öğrendiklerini tekrar etmek için, ya da diğer dersleri ile ilgili EBA ve diğer online ders ikanı sunan siteleri için de belediye kütüphanesini kullanabilirler.

Sadece öğrencilere değil, kütüphane büyüklere de hizmet vermektedir.

Bünyesindeki kitap sayısı her geçen gün artan kütüphane çalışanları, öğrencilere yardımcı olmak için beklediklerini söylemektedirler.

Yayın: 25.01.2018 - Güncelleme: 07.04.2021 07:10 - Görüntülenme: 3092